За мен

Представяне „на бързо“

Привет, аз съм Йордан А. Хлебаров, по-добре познат от някои хора като „Jd“. Роден съм и живея в София, България. Рожденият ми ден е 22 септември 1983.

Образование и работа

Завърших Американския колеж в София през 2002 със специалната награда на департамента по информатика. След това изкарах едни прекрасни четири години в СУ „Св. Климент Охридски“, Философски факултет, където завърших бакалавърската си степен по Културология. Дипломната ми работа беше върху виртуалните градове и можете да я видите тук. Магистър съм и по „Философия: Виртуални култури“, пак в СУ, където завърших тази програма през юли 2009.

В началото на 2007 стартирах Solutions.bg – малко студио за услуги в областта на ИТ решения, направени специфично за нуждите на нашите клиенти.

През лятото на 2009 се роди и другия ми голям проект, с който се занимавам – Aдвентура – фирма, занимаваща се с разработка на маршрути за маунтийнбайк, вело алеи и въобще още един куп интересни неща, свързани с любимото ми превозно средство – колелото.

В момента се занимавам главно със студиото за WordPress разработка Hlebarov.com.

Свободно време и други такива

Както вече споменах, маунтийнбайкинга (или казано по български планинското колоездене) е любимото ми хоби. Въобще всякакви дейности, свързани с планината отнемат голяма част от свободното ми време. Опитвам се пиша по-често в блога си за различните неща, които се случват около и на мен.

Участвам в няколко инициативи и организации. Чартър президент съм на Лео клуб „София“, младежката организация на Лайънс клуб „София-Средец“. Бил съм и президент на Лайънс клуб „София-Средец“, където в момента съм също член. Участвам и в сдружение „Тук-Там„, където съм съосновател и бях член на първия управителния съвет на сдружението.

Социално-профилно

Facebook – профилът ми в лицевата книга, където споделям и доста от дневните си впечатления от света
Twitter – туйт, туйт… бързи мисли, събрани в 140 знака, пак всекидневно обновени
LinkedIn – профилът ми в бизнес мрежата

Още?

Искате да знаете още? Ами cвържете се с мен или вижте моето резюме.