Прокредит банк

4 коментара

 1. mirosllaw каза:

  и още едно мнение за същата банка… Тук не става въпрос за обслужването на клиенти – то наистина е на ниво, пиша за нещо съвсем друго…
  Ползвам кредит от банката – някога съм преценил, че условията ме устройват, договорът е изглеждал читав… В него обаче пише че си длъжен за срока на кредита, да си поддържаш сметка в банката, в която да си внасяш вноските. И за тая сметка си плащаш по тарифата на банката. Съвсем нормално на пръв поглед. Гледаш тарифата – там пише, че не плащаш нищо за тази сметка. Така са ти и казали – не плащаш нищо допълнително. Всичко е чудесно, вземам кредита, ползвам го и започвам да го изплащам…плащам редовно всеки месец…Докато един ден получавам мейл с поредното извлечение от банката от банката – и там изненадка – „Такса обслужване XX лв. Обаждам се и питам – каква е тази такса. „Нашият управителен съвет промени тарифата и реши, че отсега нататък ще трябва да плащате всеки месец такса за поддръжка на банковата си сметка…“ Поглеждам новата тарифа – там пише, че вече има два вида сметки – с такса и без такса. Питам – защо да плащам за сметка, като на мен ми върши работа и другия вариант на банкова сметка – без такса. Така и така тази сметка се използва само за това, веднъж месечно да преведа по нея вноската по кредита. И тук получавам забележителния отговор: „Да ама клиенти ползващи кредит могат да ползват само банкова сметка за която се плаща…. Тази за която не се плаща може да се ползва само от другите клиенти…“ Резултата – подписал си договор с банката, договора не се е променил…само изведнъж започваш да плащаш повече…и разбираш, че колкото и да са ти се виждали читави нещата в началото, банката съвсем умишлено те е заблудила…Сумата не е голяма – 4 лв. месечно…но…така както е 4, може да стане и 4000…резултата е един – клиента на практика е излъган…Тук става въпрос за най-обикновена НЕПОЧТЕНОСТ. А когато няма почтеност, всичко останало става без значение…Аз вече зная, че от тази банка ИСКАТ ДА МЕ ИЗЛЪЖАТ и никога повече няма да стана неин клиент.

 2. keti каза:

  vazmutena sam ot povi6enieto na sumata za obsluzvane na kredit po kojto vnasjm ednokratno v meseca ot 2.00lv. na 4.oolv.za koeto ne sam uvedomena za promjnata.

 3. тодор каза:

  Клиент съм на тази банка от 5 години и бях доволен,но бях.Станаха много АГРЕСИВНИ,АРОГАНТНИ и НЕЛОЯЛНИ към лоялните си клиенти.

 4. Красимир каза:

  Аз съм доволен от услугите на банката, не чакам по опашки, не попълвам излишни формуляри и всичко става много бързо..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *