Продукт: Maxxis Freeride

4 Отговори

 1. Марин каза:

  Имаш ли някакво обяснение/теория защо се пукат?
  Вариант 1 – Гумата се търка от вътрешната страна към краищата (гладки разбира се) на спиците или към неравности от каплата
  Вариант 2 – Остър камък през външната гума прецаква вътрешната
  Вариант 3 – Камък през външната гума притиска вътрешната към края на спиците Интересно ми е, макар да съм само предимно градски карач.

 2. Digital Rebel каза:

  в интерес на истината и аз имах/имам проблем с вътрешните гуми на Maxxis, също и с външните, някои модели са толкова тънки, че да се притестняваш като караш из горските черни терени или в шубраците – едно бодилче, и край! гледам на снимката какъв сериозен пакет с лепенки за гуми имаш, пробвал ли си тези та ТИПТОП, които залепват на момента!? едни жълти, от Практикер си ги бях взел!

 3. Digital Rebel каза:

  последното ти каранееее….вие сте луди да карате из трънаци! :)

 4. jd каза:

  Последното каране вярно беше главно по места с много трънаци, но беше велико! Причината за многото пукания беше именно наличието на толкова много тръни. Един от пичовете, с които карахме е с подобни,по-дебели вътрешни и той не спука нито веднъж. Иначе от външните – Maxxis Ignitor 2.35 – съм много доволен (е на градско виждам малко зор с тях, но те не са за градско все пак)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *