• Без категория
 • 6

Намерете разликите…

6 коментара

 1. Алек каза:

  По пътя на чалгата тръгват, макар че още от годините на естрадата е имало много чужда музика преизпята с български текст. Поне тогава са си признавали кое откъде е дошло.

 2. Венски каза:

  Аа, батко, не така. Те ония само 2 пъти крещят. Наш’то момче поне 4 се извика. Туй си е много съществена разлика. Шъ знайш!

 3. Jd каза:

  @Венски: rofl ;)

 4. K. каза:

  Мани ги пиф откого са „крали“ или не, чуй началото на „Може би“ на Сигнал, после се накарай да чуеш „Лъжа е“ на Преслава. Най-накрая пребий всички, които ти разправят, че чалгата вече е станала по-рок и ти дават тази песен като пример, за ‘поносима’ чалга.

 5. K. каза:

  разнищих мизерията. п.и.ф. са горди роби на вирджиния рекърдс, който държат правата за юнивърсал за българия, които пък държат правата на голдфингър до 2001г. .. с други думи продуцентът е седнал, разлистил е каталога и са си харесали нещо и напълно легано и тихичко са го вкарали в песента, която иначе е композирана от димо и аранжирана от п.и.ф., така че ето ти един итересен аранжимент на голдфингър, легален, но не по-малко лъжлив.
  бтв. тази практика е честа за вирджиния, мисля че някои от последните ромънски сензации от изминалите 2-3 години пробиха с песен от каталога на вирджиния и аранжимент ;)

 6. Jd каза:

  Евалата – хакер си ти. Затова с Вирджиния не се бях и замислял. Но въпреки всичко, според мен, е малко тъпо така да се вкарват „парчета“ в дадена песен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *